İlk önce hamachi yi yükleyin.yükleme yaparken güvenlik ile ilgili soru sorduğunda "disable vulnerable services" i seçin.Daha sonra hamachi yi çalıştırın.büyük tuşa tıklayarak login olun.kullanıcı adınızı girin.ip adresinizi alın.
Daha sonra aşağıdaki dosyayı indirin ve
1- C:\\\\Program Files\\\\KONAMI\\\\ Pro Evolution Soccer 2008 klasörünün içine açın.
2-"run me first" dosyasını 1 kereye mahsus çalıştırın.
Arkadaşımız anlatmış şimdi ise ben nette araştırdım yeni yayınlanmış program ve sorularla-cevaplarla hataların sorunları detaylı olarak cevaplandırılmıştır...
1.20 Yamasının Kesinlikle Yüklü Olması Gerekmektedir...
Anlatım..
İlk önce hamachi yi yükleyin.yükleme yaparken güvenlik ile ilgili soru sorduğunda "disable vulnerable services" i seçin.Daha sonra hamachi yi çalıştırın.büyük tuşa tıklayarak login olun.kullanıcı adınızı girin.ip adresinizi alın.
Daha sonra aşağıdaki dosyayı indirin ve
1- C:\\\\Program Files\\\\KONAMI\\\\ Pro Evolution Soccer 2008 klasörünün içine açın.
2-"run me first" dosyasını 1 kereye mahsus çalıştırın.
3-"GoalConnector.exe.exe" programını çalıştırın.
4-kim server kuracaksa onun ipsini 2 tarafta yazacak .. server olmak isteyen servera- diger kiside cliente basacak .. ilk oncer server kuran hemen ardından diger kisi cliente basacak..
xfire yada hamachi üzerinden yazısarak orayı hallederisiiniz...
bağlandıktan sonra pes i açın.online a girin.server yada client ı seçerek oyunu çalıştırın.
not: Oyunun online özelliğinin çalışması için 1.20 yaması gereklidir.
Server'ı Oyunda Görmezseniz yada hata alirsaniz Asagidakileri Yapın...
Denetim Masası -> Ağ Bağlantılarına Girin
1.Gelişmis ->Gelişmiş Ayarlardan Hamachiyi 1nci Yapın ve PC'yi Yeniden Baslatın. 2.Microsoft Ağları için dosya ve yazıcı Paylasımı Kapalı İse Acin. 3.Microsoft Ağları İçin İstemci Kapalı ise acin...
1.Denetim Masasından "Ağ Bağlantıları" na girip hali hazırda kullanmakta olduğunuz bağlantı dışındaki tüm bağlantıları devre dışı bırakın. 2.Virus Programları ve Güvenlik Duvarı Yazılımı Kullanıyorsanız IZIN verin yada O'an İçin 2'nide KAPATIN. 3.Hamachi ve GoalConnector'u Kapatıp . En Baştan Bağlanın...
Not:Alıntıdır
RESİMLİ VE DETAYLI ANLATIM Mutu ARKADARSIMIZA Tşkler
Alıntı:
Mutu´isimli üyeden Alıntı
Pes 2008 Artık başka bir exe sayesinde online olarak oynanabiliyor... Hamachi kurmanız ve Online için gerekli exe'yi kurmanız yeterlidir...
Şimdi ADIM ADIM anlatım !!! .................................................. .........
Simdi Gerekli Dosyaları İndirdikten Sonra Nasıl Oynayacagınızı Anlatayımmmm .....
PesmagazineOnline08 rarlı dosyasını Pes 2008 i kurdugunuz dizine resimdeki gibi olacak şekilde kurunuz kopyalayınız.
Run me first.exe sini calıstırınız gelecek uyarıya evet deyiniz...daha sonra DOS ekranını kapatınız ENTER tusuna basarak..
Pesmagazine2008 Online.exeyi calıstırın.. Gelen pencerede PES 2008.exe sini gösterin seçin..ekrana uyarı gelecek bunu tamam deyip geçin daha sonra ekrana su resim gelecek..
Eğer oyunu siz acacaksanız bosluk kısmına kendi hamachi IP'nizi yazın ve server-host Eğerki oyuna siz baglanacaksanız arkadasınız veya oyunu acanın IP'sini yazın ve Client Connect yapın..
Gerekli IP'yi girin ve biraz bekleyin arakdasınızn baglanmasını bekleyin.. ve oyuna girin daha sonra NETWORK'e girin.. gelen ekranda
Üste Password kısmına herhangi birşey girin..
Şimdi server veya client oldugunuzu sececeğiniz ekran gelecek..
Usteki Resimde eğer oyun girmeden pes2008magazine.exe siyle server sectiyseniz serveri client sectiyseniz clienti seciniz..
Friendly match menuyu seciniz
Sımdı Alttaki Resimde Eğerki Clientseniz oyunu baskası actıysa .... search for a match room u seciniz.. Eğerki Host iseniz oyunu siz actıysanız..... create a match roomu seciniz.
HOST OLACAKLAR İÇİN (Oyunu Kuracak Kişi)
Create match room deyin Gelecek ekranda dakika ve diğer ayarları yapınız Daha sonra gelen ekranda diğer oyuncunun gelmesini bekleyiniz....
CLİENT OLACAKLAR İÇİN...
Sımdi Usteki Resimdeki gibi seciniz ve search a basınız..
Daha sonra Usteki resimdeki gibi oyunu secin ve enterlayın
Şimdi üsteki resimdeki gibi gerekli ayaları cursor settings yerinden yapınız ve start match deyiniz takımınızı seciniz ve oyuna giriniz..
BU YAPTIGIM AYARLARI YAPARAK PES2008 ONLINE OYNAYABİLİRSİNİZ.... İYİ EĞLENCELER
1.Denetim Masasından "Ağ Bağlantıları" na girip hali hazırda kullanmakta olduğunuz bağlantı dışındaki tüm bağlantıları devre dışı bırakın. 2.Virus Programları ve Güvenlik Duvarı Yazılımı Kullanıyorsanız IZIN verin yada O'an İçin 2'nide KAPATIN. 3.Hamachi ve GoalConnector'u Kapatıp . En Baştan Bağlanın...